اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تمبر نوروز 96” لغو پاسخ
تمبر نوروز 96
مناسبت : یادبود نوروز
تیراژ : 10000 قطعه
جنس : طلا: 1 گرم – 0.5 گرم
نقره : 10 گرم – 5 گرم
نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
دسته: تمبر ها
محصولات مرتبط
تمبر استاد محمود دولت آبادی
مناسبت : – تیراژ : – جنس : – محمود دولتآبادی (زادۀ ۱۰ مرداد ۱۳۱۹ در سبزوار) نویسنده اهل ایران است. رمان دهجلدیِ کلیدر نامآورترین اثر اوست. برخی از آثار دولتآبادی به چندین زبانِ باختری و خاوری برگردانده شده و به چاپ رسیدهاند. داستانِ بیشترِ نوشتههای دولتآبادی در روستاهای خراسان رخ میدهد و راوی رنج و محنت روستاییان شرق ایران است. محمود دولتآبادی چندین نمایشنامه و فیلمنامه نیز نگاشتهاست.او همچنین پیشینۀ بازیگری برای کارگردانان سرشناسی چون عباس جوانمرد و بهرام بیضایی و داریوش مهرجویی در تئاتر و سینما را دارد، اقتباس از آثار دولت آبادی ساخت چند فیلم را به همراه داشته است. دولتآبادی در سال ۲۰۱۳ برگزیده جایزۀ ادبی یان میخالسکی سوییس شد.در سال 2014 جایزه شوالیه ادب و هنر فرانسه را سفیر دولت فرانسه در تهران به محمود دولتآبادی اهدا کرده است. در سال ۲۰۲۰، محمود دولتآبادی با نگارش و دکلمۀ اثری به نام سرباز (پوتینهای نیمسوخته) برای پروژه جهانی هنر صلح با آهنگسازی و تنظیم مهران علیرضایی، با این پروژه همکاری کرده است.
تمبر زرگر استاد کمال الملک
تمبر کلکسیونی نقره سعدی
تیراژ: 100 قطعه تمبر نقره وزن : 5 گرم جنس : پنج گرم تمبر نقره خالص (999) بسته بندی : همراه با کتاب نفیس در حدود 80 صفحه به دو زبان فارسی و انگلیسی ایرانیان و جهانیان سعدی، استاد سخن ایرانی را با لقب های فراوانی ستوده اند و در همه جا، نام او یادآوری شیرین سخنی و لطف و هنر است. سعدی در روزگار خود و در زمان زندگی، شهرۀ آفاق شد و هفتصد سال است که جهانیان او را قدر نهاده اند و بر صدر نشانده اند. او خود، در وصف حال ما می گوید: چنان در قید مهرت پای بندم که گوئی آهوئی سر در کمندم سعدی دورانی که ترس بر جان مردمان حاکم بود؛ دورانی که تیغ در دستان زنگی مست بود و تبعیض قومی و مذهبی بیداد می کرد، فریاد می زد: بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
تمبر میرزا کوچک خان
مناسبت : – تیراژ : – جنس : – میرزا یونس استاد سرایی(۲۱ مهر ۱۲۵۹– ۱۱ آذر ۱۳۰۰) که به نام میرزا کوچک خان جنگلی شناخته میشود، کنشگر ملیگرای ایرانی و یک مبارز چپگرا در دورۀ انقلاب مشروطه بود. او رهبر انقلابی جنبش جنگل، رئیسجمهور جمهوری شورایی سوسیالیستی ایران و از سرداران معروف گیلان از اهالی رشت بود. او که در جوانی به تحصیل دینی اشتغال داشت جزئی از نیروهای انقلابی بود که در جریان جنبش مشروطیت موفق به فتح تهران شدند. سپس به گیلان برگشت و رهبری نهضتی را بر عهده گرفت که قصدشان آزادسازی این ایالت ایران از اشغال روسیه بود؛ نهضتی که به نهضت جنگل مشهور شد. کوچک خان گروههای مختلفی از نیروهای سیاسی و طبقات ناراضی را گرد خود جمع کرد. او موفق شد که هدف انقلاب را از مشروطه خواهی ضداجنبی به جمهوریخواهی سوسیالیستی سوق دهد و در ژوئن ۱۹۲۰ یک جمهوری شورایی در گیلان به پا کرد. کمبود منابع مالی، اختلافات درونی و حمله نظامی نیروهای دولت مرکزی به رهبری رضاخان سردار سپه و بریتانیا منجر به سقوط این حکومت شد. مدتی بعد کوچک خان در حال عقبنشینی بر اثر یخزدگی در کوههای تالش درگذشت.
تمبر نوروز 97
مناسبت : یادبود نوروز تیراژ : 2000 قطعه جنس : 1 گرم طلا و 10 گرم نقره نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
تمبر نوروز 99
مناسبت : یادبود نوروز تیراژ : 1399 قطعه جنس : 1 گرم و 5 گرم طلا نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
تمبر و مدالیون نوروز 1400
مناسبت : یادبود نوروز تیراژ : 500 قطعه جنس : تمبر: 1 گرم طلا – 5 گرم نقره مدالیون : 12 گرم آلیاژ ویژه مدالیون پایان قرن چهاردهم: 15 گرم نقره و آلیاژ ویژه نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.