درباره کارآفرین و موسس موزه
استاد رحیم پرنیا زاده اردیبهشت ۱۳۴۳ در اردبیل است.وی اصالتی آذری دارد، و همین موجب شد تا نخستین پرتره برجسته از طلا و نقره را از تصویر شاعر نامی معاصر، شهریار بسازد.
در خانوادهای بزرگ شد که همگی تحصیل کرده رشته پزشکی بودند. ولی علی رغم اصرار خانواده هیچ تمایلی به تحصیل در رشته پزشکی نداشت. به گفته خودش عاشق نقاشی کشیدن بود و در اوقات فراغتش نیز در کار خانه پدر، زرگری می آموخت و آنجا بر روی قالب های ساخت مصنوعات طلا کار می کرد.
در نوجوانی به اندازهای در سیاه قلم متبحر شد، که روزی برادرش که دانشجوی رشته پزشکی بود از وی خواست که پرتره از یک مرد روحانی را نقاشی کند. او تا بعد از انقلاب نمیدانست پرتره ای را که کشیده، متعلق به آیت الله طالقانی است و به عنوان یک تصویر انقلابی در آن سالها تکثیر شده و در میان دانشجویان دانشگاههای تهران دست به دست شده است.
بعد از انقلاب، علاقه او به هنر موجب شد تا در رشته نقاشی وارد دانشگاه شود. او که علاوه بر نقاشی، کار بر روی ساخت قالب های طلا را نیز در کنار پدر آموخته بود، تصمیم گرفت با تلفیق هنر و صنعت، رشته و حرفه ای را برای نخستین بار در ایران ابداع کند که براساس آن بتوان تابلو، تمبر و پرتره های فلزی برجسته ای از اشخاص و اماکن طراحی کرد و ساخت.
درباره صنایع دستی پرنیا
طراحی، اجرا و تامین آثار در موزه تمبرهای طلا و نقره ایران
در صنایع دستی پرنیا صورت می پذیرد
صنایع دستی پرنیا با سابقه 40 ساله در سنت ظریف سازی طلا و با بکارگیری فناوری نوین و هنر ایرانی موفق به نوآوری شگفت در تولید تمبر و مدالیون(سکه یادبود) گردیده است. تمبر از جنس طلا و نقره همانند تمبر پستی مستطیل یا مربع شکل است و در حاشیه های این تمبر هم، مانند تمبر پستی دندانه وجود دارد. از ویژگی دیگر آن نقش برجسته بودن است که به سبک سکه ضرب می شود، اما بر خلاف سکه تنها یکرو دارد.این هنر دیرین سینه به سینه و نسل به نسل در بین هنرمندان ایرانی منتقل شده است. تمبرهای فاخر از جنس طلا و نقره بمنظور یادبود مناسبتها و شخصیت های ملی و مذهبی ایران و کشورهای مختلف بطور رسمی طراحی و تولید می شود. این هنر با تلفیق تکنولوژی مدرن و هنر معاصر توانسته است جایگاه ویژه ای در میان کلکسیون داران ایران کسب نماید، بطوریکه تمام آثار تولید شده نایاب و یا کمیاب شده است. این محصولات گرانبها دارای کد استاندارد t99 و دارنده گواهی iso 9001-2008 می باشند و همچنین با مجوز شماره12273- 126 /912 از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران دارای ماهیت فرهنگی – هنری می باشند