اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تمبر کوروش کبیر” لغو پاسخ
تمبر کوروش کبیر
تیراژ : 1500 قطعه از هرکدام
مناسبت : برگداشت کوروش کبیر
تاریخ ساخت : سال 97
جنس : 1 گرم طلا – 10 گرم نقره
بای متال: 1 گرم طلا – 1 گرم نقره
استوانۀ کوروش یا منشورِ کوروش لوحی از گِل پخته است که در سال ۵۳۸ پیش از میلاد به فرمانِ کوروش بزرگ هخامنشی نگاشته شد. این استوانه در موزه بریتانیا نگهداری میشود و بخشهایی از آن شکسته و مفقود شده است. نسخۀ دیگری از متنِ استوانه بر روی دو قطعه لوحِ گِلی یافت شده که آنها نیز در مجموعۀ بابِلیِ موزۀ بریتانیا هستند و بازماندۀ نسخۀ بایگانی شدۀ همین استوانه دانسته میشوند.
دسته: تمبر ها
محصولات مرتبط
تابلو تمبر کلکسیونی طلا و نقره، نقش برجسته استاد هوشنگ ابتهاج (سایه)
مناسبت: یادبود وفات هوشنگ ابتهاج تیراژ: 94 قطعه تاریخ ساخت: سال 1401 جنس: 2/5 گرم طلا و 5 گرم نقره امیر هوشنگ ابتهاج (۶ اسفند ۱۳۰۶ – ۱۹ مرداد ۱۴۰۱) متخلص به ه. ا. سایه، شاعر و پژوهشگر ایرانی بود. او نخستین کتابش به نام نخستین نغمهها را در سال ۱۳۲۵ منتشر کرد. از آثار دیگر او میتوان به تصنیف «سپیده» و غزلهای «در کوچهسار شب»، «حصار» و «ارغوان» اشاره کرد. او در رادیو از ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۶ سرپرست برنامۀ گلها و همچنین پایهگذار برنامۀ موسیقایی گلچین هفته بود.
تمبر ستار خان سردار ملی
مناسبت : سالروز تولد ستارخان تیراژ : – جنس : طلا و نقره ستارخان قراچهداغی (زاده ۲۸ مهر ۱۲۴۵ – درگذشته ۲۵ آبان ۱۲۹۳)از سرداران جنبش مشروطه ایران ملقب به سردار ملی است. وی در برابر نیروهای دولتی ضد مشروطه در تبریز ایستاد. ستارخان سوّمین پسر حاج حسن قرهداغی در ۲۸ مهر ۱۲۴۵ خورشیدی در روستای سردارکندی در شهرستان ورزقان به دنیا آمد. وی در مقابل قشون عظیم محمدعلیشاه پس از به توپ بستن مجلس شورای ملی و تعطیلی آن که برای طرد و دستگیر کردن مشروطهخواهان تبریز به آذربایجان گسیل شده بود، ایستادگی کرد و بنای مقاومت گذارد. ستارخان مردم را ضد اردوی دولتی فراخواند و خود رهبری آن را بر عهده گرفت و به همراه سایر مجاهدان و باقرخان -سالار ملی- مدت یک سال در برابر قوای دولتی ایستادگی کرد و نگذاشت تبریز به دست طرفداران محمدعلیشاه بیفتد . اختلاف او با شاهان قاجار و اعتراض به ظلم و ستم آنان، به زمان کودکیاش برمیگشت.
تمبر کتیبه حقوق بشر
مناسبت : بزرگداشت کوروش کبیر تیراژ : 1500 قطعه از هر کدام تاریخ ساخت : سال 97 جنس : 1 گرم طلا – 10 گرم نقره بای متال : 1 گرم طلا – 5 گرم نقره استوانۀ کوروش یا منشورِ کوروش لوحی از گِل پخته است که در سال ۵۳۸ پیش از میلاد به فرمانِ کوروش بزرگ هخامنشی نگاشته شد. این استوانه در موزه بریتانیا نگهداری میشود و بخشهایی از آن شکسته و مفقود شده است. نسخۀ دیگری از متنِ استوانه بر روی دو قطعه لوحِ گِلی یافت شده که آنها نیز در مجموعۀ بابِلیِ موزۀ بریتانیا هستند و بازماندۀ نسخۀ بایگانی شدۀ همین استوانه دانسته میشوند.
تمبر کلکسیونی نقره سعدی
تیراژ: 100 قطعه تمبر نقره وزن : 5 گرم جنس : پنج گرم تمبر نقره خالص (999) بسته بندی : همراه با کتاب نفیس در حدود 80 صفحه به دو زبان فارسی و انگلیسی ایرانیان و جهانیان سعدی، استاد سخن ایرانی را با لقب های فراوانی ستوده اند و در همه جا، نام او یادآوری شیرین سخنی و لطف و هنر است. سعدی در روزگار خود و در زمان زندگی، شهرۀ آفاق شد و هفتصد سال است که جهانیان او را قدر نهاده اند و بر صدر نشانده اند. او خود، در وصف حال ما می گوید: چنان در قید مهرت پای بندم که گوئی آهوئی سر در کمندم سعدی دورانی که ترس بر جان مردمان حاکم بود؛ دورانی که تیغ در دستان زنگی مست بود و تبعیض قومی و مذهبی بیداد می کرد، فریاد می زد: بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند
تمبر نوروز 96
مناسبت : یادبود نوروز تیراژ : 10000 قطعه جنس : طلا: 1 گرم – 0.5 گرم نقره : 10 گرم – 5 گرم نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
تمبر و مدالیون نوروز 1400
مناسبت : یادبود نوروز تیراژ : 500 قطعه جنس : تمبر: 1 گرم طلا – 5 گرم نقره مدالیون : 12 گرم آلیاژ ویژه مدالیون پایان قرن چهاردهم: 15 گرم نقره و آلیاژ ویژه نوروز جشن آفرینش و شکفتن، جشن ستایش هستی و نماد رستاخیز است. جشن بهاری نوروز دیرزمانی است، به عنوان نماد باززایی هستی در بین ایرانیان، رواج داشته است که پیشینه ی تاریخی آن را قبل از ورود آریایی ها به این سرزمین در میان ساکنان بومی فلات ایران یافته اند؛ اما با استناد به مدارک موجود، زمان برگزاری آن از دوران هخامنشی به بعد نمایان شده است و از این رو بقایایی از جشن های بهاری ساکنان باستانی بین النهرین در این منطقه بر جا مانده که در بسیاری موارد مشابه مراسم نوروز است و نیز با توجه به اساطیر و آداب نوروزی که همچنان در بین ایرانیان مرسوم است، این گمان دور از واقعیت نیست که مراسم نوروزی در دوران باستان، در میان ساکنان بومی ایران نیز همراه و همپای همسایگان بین النهرینی خود وجود داشته است، همچنین پیدایش نوروز را به جمشید، شاه پیشدادی، نسبت داده اند که در دوران فرمانروایی او جهان لایموت، بی زوال و ابدی بود و در حقیقت جاودانگی اساطیری در شهریاری جمشید، اولین دلیل بر این اندیشه بوده است. آنچه از جشن نوروز در شاهنامه فردوسی آمده است با به تخت نشستن جمشید نسبت دارد و آورده اند که جم سوار بر گردونه ای بود که دیوان آن را می کشیدند تا به آذربایجان رسید. فرمود تا تختی زرگون بر جایی مرتفع بگذارند و خود در حالی که تاجی از جواهر بر سر داشت بر آن نشست و دیوان آن را برداشتند و به آسمان بردند. چون خورشید بر آسمان شد و روشنایی بر آن تاج و تخت انداخت، همگان شاد شدند و شید را که به معنی نور و روشنایی است بر نام جم افزودند. آن روز به فرمان جمشید جشنی بزرگ برپا داشتند، چرا که در نوروز گیتی آغاز به گردش نموده و خدا آفرینش را شروع کرده و خرمی و سرسبزی آفاق را فراگرفته است. این جشن شادمانه خلقت طبیعت با شروع بهار و آغاز فصل کاشت همزمان است و اعتدال به سرحد خود رسیده به طوریکه در درازای شب و روز نیز نمود یافته است.
تمبر یادبود استاد شجریان
مناسبت : یادبود وفات استاد شجریان تیراژ : 80 قطعه از هر کدام تاریخ ساخت : سال 99 جنس : 5 گرم طلا محمّدرضا شجریان (۱ مهر ۱۳۱۹ – ۱۷ مهر ۱۳۹۹) موسیقیدان و خوانندۀ موسیقی سنتی ایرانی بود. شجریان در میان دوستداران خود با عنوان «استاد آواز ایران» و «خسروِ آواز ایران» شناخته میشود. بسیاری از مردم ایران او را مهمترین چهرۀ موسیقی ایرانی و یکی از نمادهای مهم فرهنگ و موسیقی ایران زمین میدانند. شجریان از آوازهای بینالمللی نیز برخوردار است. محمدرضا شجریان از بنیاد آقاخان، جایزۀ خداوندگار موسیقی را دریافت کرده است و نامزد جایزه گرمی نیز بوده است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.